Header-7
Header-6
Header-5
Header-4
Header-3
Header-2
Header-1

Arrangementen

Huiskamer Diner

Wij bieden elk gezelschap op het Singel een overheerlijk en met liefde bereid diner. Het is ook mogelijk om in onderling overleg een menu samen te stellen geheel naar je eigen smaak. Jullie komen bij ons “boven” eten met uitzicht over de grachten. De ruimte is niet al te groot maar wel erg gezellig.

Huiskamer Lunch

Ook een heerlijke lunch is mogelijk bij ons op de Kookerij. Ook bij een lunch is het mogelijk  om in overleg een menu samen te stellen.

Vaar & Eet

Wij bieden een sloep of salonboot aan met aan boord welkomsthapjes en tapas. Jullie varen twee uur een zelf gekozen route in overleg met de schipper door Amsterdam. Daarna afmeren aan het Singel en het ‘vaar & eet’ arrangement krijgt een vervolg in de gezellige Huiskamer van Kookerij het Singel. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de boot kunnen we ook starten op de Kookerij met borrel, tapas en soep om daarna aan boord te gaan en tijdens het hoofdgerecht en dessert de grachten van Amsterdam te bewonderen.

Wijnproeverij

Onze wijnimporteur verzorgt voorafgaand aan het diner een zeer interessante en leerzame wijnproeverij. Je leert meer over het hoe & waarom van de fascinerende combinatie wijn & spijs door deze Wijnproeverij

VerwenWijn

Wij bieden in ons huiskamerdiner een twee bijzondere, heerlijke en kwalitatief hoogstaande wijnen na een vrolijk begin met onze prima huiswijnen: VerwenWijn