Header-7
Header-6
Private dining 2019-02-15T16:40:40+00:00

Private dining

Bij Kookerij de Singel in Amsterdam kunt u heerlijk genieten van uw eigen private dining arrangement. Voor groepen vanaf 10 tot 20 gasten kunt u bij ons terecht voor een “private dining”. Privé of bedrijfsmatig: “private dining” is altijd genieten in ons knusse huiskamerrestaurant. Uw “private dining” bestaat uit een heerlijk 4-gangenmenu met heerlijke wijnen

Daarnaast is het mogelijk om uw “private dining” uit te breiden met een tocht over de grachten voorzien van heerlijke tapas waarna u in onze knusse huiskamer zult genieten van uw diner. Ook is het mogelijk om voorafgaand aan uw “private dining” van een wijnproeverij te genieten.

De kosten van het huiskamerarrangement “private dining” zijn 60 euro per persoon inclusief alle drankjes. Wanneer u hier een wijnproeverij bij boekt varieert de prijs van 75 tot 85 euro. Voor een tocht in een sloep gevolgd door uw “private dining” betaalt u 85 euro per persoon en voor een tocht met een salonboot gevolgd door het diner betaalt u 95 euro per persoon. Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar 020 419 85 85. Of per e-mail via ons contactformulier.