Uit eten Amsterdam 2019-02-18T20:06:38+00:00

Uit eten Amsterdam

Ben je van plan om uit eten te gaan in Amsterdam en zoek je sfeer, privacy en intimiteit? Kookerij de Singel biedt het in overvloed. Wij zijn een huiskamerrestaurant dat plaats biedt aan gezelschappen van acht tot maximaal twintig personen. Wanneer je uit eten gaat in Amsterdam wil je deze ervaring zeker niet missen.

Als je bij ons uit eten gaat in Amsterdam heb je een prachtig uitzicht over de Singel, bij de Negen Straatjes. Je hebt de keuze uit diverse arrangementen die beginnen vanaf €50,- per persoon en uitbreidbaar zijn met een wijnarrangement van uitstekende wijnen. Uit eten gaan in Amsterdam wordt helemaal speciaal als je kiest voor een van onze arrangementen: Wijn&Spijs of Vaar&Eet. De laatste geeft je de mogelijkheid om tijdens een boottocht met een route naar keuze te genieten van lekkere wijn en tapas.

Ervaar zelf hoe uit eten gaan in Amsterdam een ware belevenis wordt. Jouw reservering kun je telefonisch doorgeven via telefoonnummer 020 – 419 85 85 / 06 – 51 207 551 of per e-mail via ons contactformulier. Wij hopen je snel te ontmoeten in Kookerij ’t Singel!