Header-7
Header-6
Header-5
Header-4
Header-3
Header-2
Header-1

Intiem diner

Wilt u graag genieten van een intiem diner met uw eigen gezelschap? Kom dan voor uw intiem diner naar Kookerij de Singel. In een knusse huiskamer kunt u genieten van een intiem diner met uitzicht over het Singel. Tijdens uw intiem diner geniet u telkens weer van de vers bereide gerechten en de lekkere bijpassende wijnen. Het vier gangen diner zal u steeds blijven verrassen.

U kunt bij ons terecht vanaf tien personen tot groepen van twintig personen. Ook is het mogelijk om het intiem diner uit te breiden met een boottocht door de Amsterdamse grachten, het Vaar & Eet arrangement of een Wijnproeverij vooraf. De kosten voor het huiskamer arrangement met vier gangen diner zijn 60 euro per persoon inclusief alle drankjes.

Het Vaar & Eet arrangement: hierbij geniet u van overheerlijke mediterrane tapas terwijl u over de grachten van Amsterdam vaart om daarna te vervolgen met het diner in ons huiskamerrestaurant. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen naar: 020 419 85 85. Of per e-mail via ons contactformulier.