Header-7
Header-6
Header-5
Header-4
Header-3
Header-2
Header-1

Privé dineren

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, trouwdag of een vrijgezellenfeest? Een ideale manier om uw intiem feest te vieren is door heerlijk privé te dineren. Wanneer u besluit privé te dineren kunt u terecht bij Kookerij de Singel. Kookerij de Singel is een huiskamerrestaurant waar u met een mooi uitzicht over het Singel, hartje Amsterdam, heerlijk privé kunt dineren. U geniet bij ons van een smaakvol 4 gangen diner en heerlijk bijpassende wijnen.

Het privé dineren geeft u de mogelijkheid om exclusief met uw eigen gasten gezellig samen te zijn. Het heerlijke viergangen diner dat we vers voor u bereiden zal u telkens verrassen. Privé dineren zal u een andere manier van dineren laten ervaren. Prive dineren kunt u al vanaf e 60 inclusief alle drankjes.

Tevens is het mogelijk om het huiskamer arrangement uit te breiden met een boottocht door de grachten van Amsterdam, ons Vaar & Eet arrangement of een interessante Wijnproeverij. Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 419 85 85. Of per e-mail via ons contactformulier.