Header-7
Header-6
Header-5
Header-4
Header-3
Header-2
Header-1

Uit eten Amsterdam

Bent u van plan om uit eten te gaan in Amsterdam en zoekt u sfeer, privacy en intimiteit? Kookerij de Singel biedt het in overvloed. Wij zijn een huiskamerrestaurant dat plaats biedt aan gezelschappen van acht tot maximaal twintig personen. Wanneer u uit eten gaat in Amsterdam wilt u deze ervaring zeker niet missen.

Als u bij ons uit eten gaat in Amsterdam heeft u een prachtig uitzicht over de Singel, bij de Negen Straatjes. U heeft de keuze uit diverse arrangementen die beginnen vanaf €50,- per persoon en uitbreidbaar zijn met een wijnarrangement van uitstekende wijnen. Uit eten gaan in Amsterdam wordt helemaal speciaal als u kiest voor een van onze nieuwe arrangementen: Wijn&Spijs of Vaar&Eet. De laatste geeft u de mogelijkheid om tijdens een boottocht met een route naar keuze te genieten van lekkere wijn en tapas.

Ervaar zelf hoe uit eten gaan in Amsterdam een ware belevenis wordt. Uw reservering kunt u telefonisch doorgeven via telefoonnummer 020 – 419 85 85 / 06 – 51 207 551 of per e-mail via ons contactformulier. Wij hopen u snel te ontmoeten in Kookerij de Singel!