Privé dineren 2019-03-20T15:29:13+00:00

Privé dineren / private dining

Heb je iets te vieren? Een verjaardag, trouwdag of een vrijgezellenfeest? Een ideale manier om een intiem feest te vieren is door heerlijk privé te dineren. Wanneer je besluit privé te dineren kunt je terecht bij Kookerij het Singel. Kookerij het Singel is een huiskamerrestaurant waar je met een mooi uitzicht over het Singel, hartje Amsterdam, heerlijk privé kunt dineren. Je geniet bij ons van een smaakvol 4 gangen diner en heerlijk bijpassende wijnen.

Het privé dineren geeft je de mogelijkheid om exclusief met eigen gasten gezellig samen te zijn. Het heerlijke viergangen diner dat we vers bereiden zal je telkens verrassen. Privé dineren laat je een andere manier van dineren laten ervaren. 

Tevens is het mogelijk om het huiskamer arrangement uit te breiden met een boottocht door de grachten van Amsterdam, ons Vaar & Eet arrangement of een interessante Wijnproeverij. Voor meer informatie of het maken van een reservering kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 419 85 85. Of per e-mail via ons contactformulier.