Kookerij het Singel

Vier je feest zoals je zelf graag wilt


Heerlijk eten in Amsterdam met grote groep

Kookerij het Singel

Vier je feest zoals je zelf graag wilt


Kookerij het Singel

Op onze mooie locatie “Kookerij het Singel” kun je volop genieten van een diner of lunch in ons Huiskamerrestaurant. Wij presenteren een diner of lunch met verse ingrediënten en veelal lokale producten om elk gezelschap telkens weer aangenaam te verrassen. Heerlijk eten in een gezellige en ongedwongen sfeer met vrienden, familie of collega’s. Met zijn allen aan onze grote houten tafel in een knusse huiskamer met een fraai uitzicht over het Singel. Dat is Kookerij het Singel. Hartje Amsterdam, bij de Negen Straatjes!

Wij hebben ruimte voor gezelschappen tot 20 gasten (soms wat meer…). Elk gezelschap heeft de tafel, en de Huiskamer, exclusief voor zichzelf. Je kunt je feest vieren zoals je zelf graag wilt….

Gezinnen, families, vrienden, collega’s…iedereen is van harte welkom. 
Op basis hiervan kijken wij, samen met jullie, met hoeveel gasten het mogelijk is om te komen eten. Minder dan 10 gasten is altijd mogelijk, het maximum in overleg. Afhankelijk dus van de samenstelling van de groep. Het gaat er vooral om dat iedereen zich prettig & welkom voelt.

Wees van harte welkom!

Bekijk lunch Bekijk het menu

Private dining Amsterdam
Huiskamerrestaurant Kookerij het Singel Amsterdam

Huiskamerrestaurant

Lekker informeel dineren met je collega’s… je verjaardag vieren met je vrienden met lekker eten & drinken… sluit met je vriendinnen je vrijgezellen avondje af… maak met je buitenlandse collega’s een prachtige tocht door de Amsterdamse grachten met een mooie afsluiter in een typisch Amsterdams Huiskamerrestaurant.

Meer weten?

Vaar & eet

Varen met tapas door de bijzondere Amsterdamse grachten en daarna het diner vervolgen op de Kookerij aan het Singel. Wij bieden een sloep of salonboot aan van Amsterdam Boat Center met aan boord welkomsthapjes en tapas en jullie varen twee uur (of anderhalf uur) een zelf gekozen route in overleg met de schipper door Amsterdam. 

Lees meer over vaar & eet

Varen en eten in Amsterdam
Private dining Amsterdam

Private dining

Heb je iets te vieren? Een verjaardag, trouwdag of een vrijgezellenfeest? Een ideale manier om een intiem feest te vieren is door heerlijk privé te dineren. Wanneer je besluit privé te dineren kunt je terecht bij Kookerij het Singel. 

Lees meer over private dining

Zakelijk dineren

Op zoek naar de perfecte locatie om zakelijk te dineren? Denk dan eens aan Kookerij de Singel; de perfecte locatie om te dineren met zakelijke relaties in een sfeervolle en private setting.

Lees meer over zakelijk dineren

Zakelijk dineren in Amsterdam

Dit zeggen onze klanten

Corien

Enorm bedankt voor de geweldige ontvangst afgelopen vrijdag! Na enige onwennigheid in het begin, begrijp dat ik iedereen enorm tevreden was over de ruimte, de sfeer, het heerlijke eten EN de heerlijke VerwenWijn. Vooral over de rode wijn uit Uruguay kreeg ik enthousiaste feedback.

Peter

Wij hebben een super avond gehad, het was echt ontzettend leuk, gezellig met heerlijk eten! Het was echt zeer geslaagd en de locatie is fantastisch. Ik begreep van de medewerkers dat jullie met name rond het weekend erg vol zitten, is dat ook zo door de week? Ik vind het nl wel een heel geschikte locatie voor bv vergaderingen of andere etentjes waarbij het prettig is om afgezonderd te zitten. Is het wellicht mogelijk om voor ING een arrangement te ontwikkelen?

Glenn van Gerwen

Een erg aangename communicatie. Haccp top propere locatie en goede uitwerking- opvolging. Tot gauw weer op de volgende samenwerking.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Genieten van een lunch of diner in ons gezellige huiskamerrestaurant? Kookerij het Singel is de ideale locatie voor private dining in Amsterdam. Wat de gelegenheid ook is!

Offerte aanvragen