Gezellig huiskamerrestaurant Amsterdam

Huiskamerrestaurant

​Sfeervol huiskamerrestaurant in Amsterdam

Eten in een huiselijke sfeer in goed gezelschap zonder zelf in de keuken te hoeven staan

Kookerij het Singel is de perfecte locatie voor een groepsdiner in een intieme setting. In ons huiskamerrestaurant in hartje Amsterdam kun je genieten van een heerlijk diner of lunch. Samen met vrienden, collega’s of de hele familie. Je geniet van een fijne service zoals in een restaurant, maar dan in een huiselijke sfeer. Bij ons geen kleine tafels die kriskras door elkaar staan, maar één lange houten tafel waaraan je kunt genieten van lekker eten en goede verhalen. De ruimte van het restaurant is niet al te groot maar wel erg gezellig en knus. Je voelt je direct thuis!

Een ongedwongen private dining experience

Elk gezelschap heeft de gehele ruimte van het huiskamerrestaurant exclusief voor zichzelf. Thuis zijn er ook geen vreemden te gast om mee te eten. Dit is niet anders in het huiskamerrestaurant van Kookerij het Singel. Zo kun je in beslotenheid dineren of lunchen zonder je te storen aan andere gasten. De private dining experience geeft mensen de gelegenheid om uitgebreid te genieten van elkaar én het heerlijke eten & drinken. Ons gezellige huiskamerrestaurant leent zich uitstekend om bij te praten en gerechten met elkaar te delen.

Op zoek naar dé perfecte locatie voor een groepsdiner in een huiselijke en informele setting? Laat je verrassen door Kookerij het Singel!

Contact & reserveren

menu huiskamer diner

Geïnteresseerd in een private dining experiece bij de Kookerij? Bekijk ons dinermenu (incl. prijzen) en laat de voorpret maar beginnen! Download menu.

menu huiskamer lunch

Wil je bij ons uitgebreid komen lunchen? Gezellig! Wij hebben een lunchmenu opgesteld (incl. prijzen) waar je een blik kunt werpen op ons aanbod. Download menu.