Huwelijksdiner in Amsterdam

Trouwdag vieren

Trouwdag vieren met een gezellig etentje

Geniet van een verrassend huwelijksdiner in een intieme setting

Een bruiloft is niet compleet zonder lekker eten en drinken! Bij Kookerij het Singel staat de Champagne koud en kun je na de receptie heerlijk dineren met je gasten. Een huwelijksdiner bij Kookerij het Singel is persoonlijk en intiem. Er is plaats voor 22 gasten. We doen er alles aan om het huwelijksdiner tot één van de mooiste dagen van je leven te maken. 

Proosten op het huwelijk met private dining

In ons knusse huiskamerrestaurant is de ruimte exclusief voor het eigen gezelschap gereserveerd. Het etentje met familie, vrienden en andere genodigden is op deze manier extra intiem. Een unieke private dining experience als vervolg op een prachtige bruiloft. Het restaurant mag op eigen initiatief feestelijk worden aangekleed. Je kunt het huwelijk vieren zoals je zelf graag wilt.

Een persoonlijke menukaart met aandacht voor authenticiteit

Bij een huwelijksdiner horen prachtige en feestelijke gerechten. Wellicht ook hapjes met een persoonlijke touch waar het bruidspaar mooie herinneringen aan heeft. Deze speciale gelegenheid vraagt dan ook veel aandacht voor het samenstellen van de juiste gerechten. We maken dan ook graag een op maat gemaakt menu. Bij Kookerij het Singel houden we van puur, we werken altijd met verse, seizoensgebonden producten. Samen zullen we tot de juiste gerechten komen zodat deze volledig naar eigen wens zijn.

Wil je jouw trouwdag vieren in één van de gezelligste huiskamerrestaurants van Amsterdam? Kookerij het Singel vertelt je graag meer over de mogelijkheden.
 

Contact & reserveren