Verjaardag vieren met gezellig etentje

Verjaardag

Vier jouw verjaardag bij Kookerij het Singel

Gezellig uit eten voor je verjaardag met een grote groep vrienden of familie

Jarig? Dat moet natuurlijk gevierd worden. En wat is nu een beter verjaardagsfeest dan heerlijk eten met al je vrienden of familie? Je kunt het thuis doen, maar dit brengt ook de nodige stress met zich mee. Van welke hapjes je moet maken tot het opruimen van de kamer. Geef deze zorgen uit handen en organiseer jouw verjaardagsdiner buiten de deur. Kookerij het Singel is de ideale locatie voor je verjaardag in Amsterdam!

Verjaardagsfeest in een relaxte setting

Uniek aan Kookerij het Singel is de intieme, ongedwongen setting. Het voelt alsof je bij iemand anders thuis jouw feestje viert. Dat betekent ook dat je met iedereen aan één lange tafel zit. Wel zo gezellig!

In ons huiskamerrestaurant kun je uitgebreid tafelen met een grote groep. Of je nu met 10 of 20 personen bent, er is voor iedereen plek. Het restaurant is namelijk exclusief voor jouw gezelschap gereserveerd. Dat betekent een besloten verjaardagsfeest met hapjes en drankjes waarbij je geen rekening hoeft te houden met andere gasten. Zet dus gerust je favoriete muziek op en versier elke hoek met slingers.

De uitgelezen plek voor je verjaardag in hartje Amsterdam

Je vindt ons nabij de Negen Straatjes in hartje Amsterdam. Vanuit de knusse huiskamer heb je fraai uitzicht over het Singel. Het diner afsluiten met een feestje in de stad? Vanuit het restaurant ben je binnen 15 minuten bij je favoriete uitgaansgelegenheid op het Rembrandtplein.

Ook je verjaardag vieren met een compleet verzorgd etentje? Laat je verrassen door Kookerij het Singel!

Contact & reserveren