Vaar & Eet

Vaar door de bijzondere Amsterdamse grachten terwijl je geniet van lekkere tapas

Geniet van een hapje en een drankje terwijl je langs de mooiste plekken van Amsterdam vaart. Onze special ‘Vaar & Eet’ is ideaal als bedrijfsuitje met collega’s of als uitstapje met familie of vrienden. Na de vaartocht wordt het diner vervolgd op de Kookerij aan het Singel.

Privé boottocht met diner

Kookerij het Singel verzorgt in samenwerking met Amsterdam Boat Center diverse vaartochten in combinatie met een diner in ons huiskamerrestaurant. Aan boord geniet je met je eigen gezelschap van welkomsthapjes en tapas. Tijdens deze 1,5 tot 2 uur durende tocht vaar je een zelf gekozen route (in overleg met de schipper) door de grachten van Amsterdam. Vervolgens zal de boot afmeren aan het Singel en krijgt het arrangement een vervolg in de gezellige Huiskamer van Kookerij de Singel. Ook is het mogelijk om te starten op de Kookerij met het HuiskamerDiner en dit diner al varend af te sluiten met een dessert aan boord.

Varen en eten in elk seizoen

Amsterdam Boat Center heeft voor elke gelegenheid de juiste boot. Zo kunnen zowel kleine als grote groepen in elk seizoen genieten van een vaartocht in combinatie met een arrangement. In de zomer vaar je in een open boot. Is het weer wat minder aangenaam? Dan zit je comfortabel in een gesloten, verwarmde boot.

Enthousiast geworden? Je vindt hier meer informatie over de boten en de kosten van een rondvaart.


Contact & reserveren