Gezellig familiefeest

Familiefeest

Een geslaagd familiefeest met lekker eten

Met de hele familie aan tafel in een sfeervol huiskamerrestaurant

Vraagt een speciale gelegenheid om een etentje met de hele familie? Bij Kookerij het Singel ben je aan het juiste adres. Onze locatie is bij uitstek geschikt voor een gezellig familiefeest. Ons huiskamerrestaurant kenmerkt zich door een huiselijke en ongedwongen sfeer. We vinden het belangrijk dat elke gast zich bij ons thuis voelt. Zo kan de hele familie, jong én oud, genieten van goed eten. Aan de lange, houten tafel is plek voor een groot gezelschap, tot zo’n 22 personen. De Kookerij het Singel heeft alle ingrediënten in huis voor een zeer geslaagd familiediner!

Quality time met familie

Een familiefeest bij Kookerij het Singel staat garant voor de welverdiende quality time met jouw familie. Het restaurant staat geheel tot je beschikking. Zo kun je uitgebreid tafelen met neven, nichten, tantes en andere familieleden zonder bijzijn van andere gasten. Dit aspect maakt Kookerij het Singel een vaak gekozen plek voor een besloten familiefeest inclusief diner.

Het keuzemenu voor een familiediner

Voor grote gezelschappen hebben we een veelzijdig HuiskamerDiner. Je hebt hierbij keuze uit een drie of vier gangen keuzemenu. Uiteraard kunnen we bij Kookerij het Singel rekening houden met allergenen en dieetwensen. Voor kinderen kunnen eventueel aangepaste gerechtjes worden klaargemaakt. Onze chef zorgt er voor dat de hele familie een heerlijk gerecht voorgeschoteld krijgt.

Contact & reserveren