Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest met diner

Een onvergetelijk vrijgezellendiner met al je vrienden en vriendinnen in hartje Amsterdam

Ben jij op zoek naar een leuk intiem restaurant voor een vrijgezellendiner? Dan ben je bij Kookerij het Singel aan het juiste adres. In ons knusse huiskamerrestaurant heb je uitzicht over het Singel in hartje Amsterdam. Een prachtige locatie en tevens ideaal om na het etentje nog de stad in te gaan om hier eventueel het feest door te zetten. Wij zorgen voor een geslaagd vrijgezellendiner waar je maar één ding hoeft te doen; een leuke tijd beleven met de mensen die je het meest dierbaar zijn. Het vrijgezellenfeest moet immers net zo onvergetelijk worden als de bruiloft zelf.

Het perfecte vrijgezellen etentje in intieme setting

Het huiskamerrestaurant is tijdens het vrijgezellendiner exclusief voor jouw gezelschap. Dit maakt de setting intiem en een stuk persoonlijker dan in een doorsnee eetgelegenheid. De ruimte kan worden aangekleed met slingers en ballonnen voor een extra feestelijk tintje. Het draaien van de lievelingsmuziek van de aanstaande bruid/bruidegom zet de puntjes op de ‘i’. Het kan allemaal bij private dining! 

Een compleet vrijgezellenfeest

Je geniet bij ons tijdens het vrijgezellendiner van een heerlijk 4-gangen diner waarbij je telkens weer verrast wordt. De gerechten zijn smaakvol en worden geserveerd met een bijpassende wijn. Maak je vrijgezellendiner compleet met een bijpassende activiteit. Het is mogelijk om het arrangement uit te breiden met de Vaar & Eet special of een Wijnproeverij vooraf.

Contact & reserveren