Gezellig eten met collega's

Eten met collega's

Gezellig uit eten met collega’s

Eten met collega’s in hartje Amsterdam. Voor speciale gelegenheden of voor de gezelligheid

Een geslaagd project, iemands laatste werkdag of een fusie van verschillende afdelingen. Er zijn talloze redenen om een etentje met collega’s te organiseren. Daarnaast is een diner of uitgebreide lunch een goede manier om elkaar beter te leren kennen. Culinair genieten en het teamgevoel versterken gaan wat ons betreft hand in hand. Kookerij het Singel in hartje Amsterdam is dé plek waar je met al je collega’s kunt aanschuiven. In ons restaurant worden grote groepen (tot 22 personen) met veel enthousiasme ontvangen. De ruimte leent zich uitstekend om gezellig met collega’s een hapje te eten, onder het genot van een goed glas wijn. 

Tip: Het is mogelijk om het groepsdiner te combineren of uit te breiden met een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Bekijk onze special ‘Vaar & Eet’ om er een echt teamuitje van te maken.

Van werkvloer naar knus huiskamerrestaurant

Eten bij Kookerij het Singel betekent géén stijf gedoe of in aparte groepjes tafelen. In ons huiskamerrestaurant zitten gasten aan één lange tafel in een ongedwongen setting. Hierbij hoeft geen rekening gehouden te worden met andere gasten. De ruimte is exclusief voor jou en je collega’s. Wij zorgen er voor dat je als team/ bedrijf nieuwe, memorabele momenten kunt creëren.

Op zoek naar dé perfecte locatie voor een etentje met collega’s binnen een knusse setting? Laat je verrassen door Kookerij het Singel!

Contact & reserveren