Vergaderen in Amsterdam

Vergaderen

Vergaderen en dineren in Amsterdam

Combineer een zakelijke meeting met een verrassende maaltijd

Een vergadering in Amsterdam combineren met een heerlijke lunch of diner? Kookerij het Singel is hiervoor de uitgelezen plek. In ons huiskamerrestaurant kun je na een intensief werkoverleg ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens biedt de sfeervolle setting alle ingrediënten voor een succesvolle vergadering. 

Een unieke locatie om te vergaderen

Het vergaderen gebeurt aan de lange, houten tafel in het restaurant. Een unieke vergaderruimte waar alle nodige voorzieningen aanwezig zijn. Van snelle WiFi  tot aansluitingen voor laptop opladers. Meer nodig? Wij regelen het graag. Uiteraard zul je in het huiskamerrestaurant geen last hebben van geroezemoes van andere gasten. De gehele ruimte is exclusief voor jou en je collega’s of zakelijke realties. Zo kan een intiem restaurant toch een inspiratievolle locatie zijn voor zakelijke vergaderingen.

Een goede afsluiter van de vergadering

Na een vergadering serveren wij een geheel verzorgde lunch of diner. Kookerij het Singel gebruikt veelal lokale producten uit het seizoen. Wij zorgen dat iedereen aan tafel geniet van lekker eten en een goed glas wijn. Voor vegetariërs/dieetwensen serveren wij altijd een passend gerecht. In een intieme setting kun je de zakelijke meeting afsluiten en nader tot elkaar komen.

Maak van de vergadering een compleet teamuitje. Ontdek wat Amsterdam te bieden heeft. Bezoek een van de vele musea of loop door de prachtige straten van onze hoofdstad. Kookerij het Singel is zeer centraal gelegen waardoor alles binnen handbereik is. De vergadering afsluiten met een diner én rondvaart door de Amsterdamse grachten? Bekijk onze Vaar & Eet special.

Contact & reserveren