Zakelijk dineren in Amsterdam

Zakelijk dineren

Zakelijk dineren in Amsterdam

Dineren in een sfeervolle en private setting met zakelijke relaties

Op zoek naar de perfecte locatie om zakelijk te dineren? Denk dan eens aan Kookerij het Singel. Ons huiskamerrestaurant biedt ruimte voor grote groepen en de ambiance is zeer sfeervol. Bij ons niet te veel poespas of tafellinnen. De Kookerij het Singel is een restaurant waar men zich direct op z’n gemak voelt. Tevens bevinden wij ons op één van de mooiste plekken in Amsterdam; nabij de Negen Straatjes.

We bedienen één groep per keer voor een diner met zakenrelaties in een besloten setting. Zakelijk dineren in ons huiskamerrestaurant betekent dan ook dat vrijuit praten zonder rekening te hoeven houden met andere gasten. Deze private setting is vaak zeer gewenst bij de bespreking van toekomstplannen van het bedrijf of bij kennismaking met een nieuwe klant.

Ons huiskamerarrangement voor een zakelijk diner

Tijdens een zakelijk diner bij De Kookerij het Singel geniet men van een 4-gangen menu dat elke gast steeds opnieuw zal verrassen. Dit huiskamerarrangement is er al vanaf 70 euro per persoon, hierbij zijn een heerlijke wijnen, bier, koffie, thee en fris inbegrepen. Voor vegetariërs/dieetwensen serveren wij altijd een passend gerecht. Uiteraard maken wij ook gerechten naar wens. Tevens is het bij zakelijk dineren mogelijk om het arrangement uit te breiden met een Wijnproeverij of een boottocht door de grachten van Amsterdam.

Kookerij het Singel is dé perfecte locatie voor een zakelijk etentje in een gezellige setting!

Contact & Reserveren