Recensies 2019-02-15T16:56:57+00:00

Recensies


Enorm bedankt voor de geweldige ontvangst afgelopen vrijdag! Na enige onwennigheid in het begin, begrijp dat ik iedereen enorm tevreden was over de ruimte, de sfeer, het heerlijke eten EN de heerlijke VerwenWijn. Vooral over de rode wijn uit Uruguay kreeg ik enthousiaste feedback.
Corien
Beter dan in jullie huiskamer had ik het niet kunnen treffen. Jij en je team weten wat echte gastvrijheid is. Jullie hebben op een onvergetelijke manier het woord ‘huiskamer’ inhoud weten te geven. Iedereen heeft zich zo op zijn gemak gevoeld alsof we gewoon thuis waren. De bourgondische maaltijd ( daar houden wij katholieken van ha ha), de zorgzame, oplettende en vanzelfsprekende manier waarop voor ons gezorgd is, de knusse sfeer, de twinkelende lichtjes aan de gracht. Het heeft allemaal bijgedragen aan een prachtige avond. Mijn afscheid is daardoor een warme herinnering geworden. En jullie hebben daar zeer aan bijgedragen! Dank daarvoor. Met een zeer hartelijke groet,
Gerdy
Het was een g-e-w-e-l-d-i-g gezellige avond! Heerlijk kletsen, uitgebreid drinken, hartelijk lachen, smakelijk eten en nog meer lachen. We hebben er allemaal van genoten.
 Quita Ruffle / Fleishman-Hillar
Wat een geslaagde avond!! toplokatie, topkeuken en topbediening!
Armel Mouque
Rob, het was helemaal super, complimenten voor je brigade! Hartelijk dank,
Sofie
Het was heerlijk!!!! Ook de bediening was erg goed en gezellig. Ik ben dus blij dat ik ook gekomen was.
Hanneke Davelaar, directiesecretaresse
We hebben een ontzettend leuke avond gehad! Het was inderdaad als sardientjes in een blik (23 gasten!), maar dat mocht de pret niet drukken. Het eten was ook erg lekker!
Hartelijk dank voor alles!
Iedereen heeft de lunch zeer genoten, lekker vers eten zonder opsmuk in gezellige omgeving. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank, ook aan de dames.
Kersti
Wij hebben een super avond gehad, het was echt ontzettend leuk, gezellig met heerlijk eten! Het was echt zeer geslaagd en de locatie is fantastisch. Ik begreep van de medewerkers dat jullie met name rond het weekend erg vol zitten, is dat ook zo door de week? Ik vind het nl wel een heel geschikte locatie voor bv vergaderingen of andere etentjes waarbij het prettig is om afgezonderd te zitten. Is het wellicht mogelijk om voor ING een arrangement te ontwikkelen?
Joke
We hebben er met z’n allen ontzettend van genoten, alles was goed verzorgd en erg lekker!!! Ik zeg ‘tot ziens’ want we willen zeker een keer terugkomen!
Hedy
Super bedankt voor de verzorging gisteravond. Het was een groot succes, de groep was erg enthousiast en verrast door boottochtje en entourage van het diner.
Thuja Drontmann, Celanese Europe BV